Eten en drinkenBootverhuur

Bent u niet in het bezit van een sloep, kano of een ander vaartuig? Geen nood, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Hieronder zijn een tal van verhuurbedrijven te vinden, waar u een boot kunt reserveren en huren om u op de Hollandse wateren te begeven. Wilt u zelf varen of geheel zorgeloos met schipper? Bent u van plan om een paar uurtjes te varen, een hele dag of zelfs meerdere dagen? Gaat u alleen, met z’n tweeën of met een kleine groep? De mogelijkheden zijn legio.
Verhuurt u zelf boten? Meld u zich dan vrijblijvend aan, dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Leidschendam
Watersportcentrum Vlietland
Jachthaven Vlietland ligt centraal in recreatiegebied Vlietland. Lekker dicht bij Leiden en midden in de natuur. In de jachthaven hebben wij een aantal boxen voor passanten, U maakt gebruik van de faciliteiten van de camping. Naast de jachthaven ligt Paviljoen Vlietland met het terras aan het water. Een prachtige omgeving om een nachtje door te brengen. Openingstijden receptie; Elke dag van 9.00 – 18.00 In het hoogseizoen tot 20.00 uur

Rietpolderweg 11
2266 BM Leidschendam
071-5612200
www.wscvlietland.nl
Leiden
Roomburgh Watersport
Wij bieden u betaalbare kwaliteit in Roei - Vis - Tour - Consoleboten - Sloepen - Rubberboten - Boottrailers - Accessoires - Suzuki -Tohatsu en Nimarine outboardmotoren.

Harteveltweg 2e
2314 XX Leiden
071-5411906
www.roomburghboten.nl
Leiden
Bootjes en Broodjes
Onze duurzame rederij Bootjes en Broodjes is gevestigd in het hart van de stad Leiden, in een voormalig brugwachtershuisje aan de Blauwpoortsbrug. Een unieke plek om te starten met een boottocht over de prachtige grachten van Leiden of het waterrijke achterland zoals de Kagerplassen.

Blauwpoortbrug 1
2312 GA Leiden
06-22610552
www.bootjesenbroodjes.nl
Roelofarendsveen
G-MAN Watersport
G-MAN Watersport omgeving Braassemermeer Kagerplassen. Gevestigd in Roelofarendsveen bij de Watersportvereniging Braassemermeer verhuurt luxe Maril 625, Waterspoor 707 / 630 en grote Bellus lounge sloep XXL max 18 pers , onze boten zijn compleet met teakvloer, elektrische koelbox en I pod/mp3 aansluiting.

Noorderhemweg 2
2371 EC Roelofarendsveen
06-53377679
www.g-manwatersport.nl
Buitenkaag
Jachtwerf Möllers
Bij ons bent u aan het goede adres voor het huren van zeilboten, motorboten en sloepen. Ons bedrijf zit direkt aan de Kagerplassen maar niet op Kaageiland, u hoeft dus niet met pontje mee waarvoor vaak lange wachtrijen zijn. De boten liggen direkt aan de weg zodat u uw spullen in de boot kunt laden, auto parkeren en vervolgens het water op kunt.

Huigsloterdijk 412
2158 LS Buitenkaag
0252-544494
www.varenopdekaag.nl
Woerden
varen met Bas
Geniet van een luxe vaartocht door Woerden en het Groene Hart met de mooie klassieke sloep “Big Change” Onderweg geniet u van heerlijke hapjes en een lekker drankje. Schipper Bas vertelt u desgewenst over de rijke geschiedenis van de omgeving.

Geestdorp 36e
3444 BE Woerden
06-26100503
www.varenmetbas.nl
De Kaag
Jachthaven 't Fissertje
Een dagje op en rondom het water van de Kaag en de Kagerplassen start bij Jachthaven ’t Fissertje. Het is dé ideale locatie om een dag onbezorgd te genieten op én van het water. Wij verhuren o.a. exclusieve Van Wijk sloepen, Randmeer zeilboten en Whaly moterboten. Naast de bootverhuur kunt u terecht voor een hapje en een drankje in restaurant Bij Benjamin en hebben wij ook diverse ligplaatsen beschikbaar.

Beatrixlaan 42-46
2159 LJ De Kaag
0252-545107
www.sloepenopdekaag.nl
Abcoude
Jachthaven, Camping Winkeloord
Onze Jachthaven, Camping Winkeloord ligt aan de noordkant van de Vinkeveense Plassen. Op een kwartier rijden vanaf Amsterdam vind u dit unieke plassengebied met de grote Noordplas en de vele eilandjes, waarvan 12 vrij toegankelijke recreatieeilanden met strand en restaraurants.

Winkeldijk 18
1391 HL Abcoude
0294-281426
www.winkeloord.nl
Zaandam
Jachtwerf de Hippert
Wij verhuren sloepen. Doordat wij in de nabije omgeving van Amsterdam gevestigd zijn, biedt dit mooie mogelijkheden voor een dagje varen. Ook het natuurgebied Oostzanerveld of het Ilperveld zijn direct per huurboot en huursloep te bereiken.

Weerpad 2
1504 NX Zaandam
075-6163462
www.dehippert.nl
Uitgeest
Zaadnoordijk Watersport
Sloepenverhuur Zaadnoordijk heeft een vijftal prachtige, Maril en twee fluisterstille Antaris sloepen voor u in de verhuur. Ook kunnen wij u vanaf dit jaar een mooie tocht, met schipper op een van onze Jan van Gent sloepen aanbieden. U huurt nu eenvoudig een sloep voor een dagje heerlijk varen. Op de pagina reserveren kunt u, als u een inlog heeft, een sloep reserveren. Heeft u geen inlog dan kunt u onderaan de pagina reserveren door een gratis account aan te maken.

Lagendijk 7
1911 MT Uitgeest
0251-312315
www.zaadnoordijk-watersport.nl
Leiden
Watersportschuur
Verkoop en onderhoud van sloepen, console-, en motorboten. Tevens verkopen we nieuwe en gebruikte buitenboordmotoren van diverse gerenommeerde merken. Een uitgebreid assortiment watersportartikelen is beschikbaar in de winkel. Artikelen die niet in de webwinkel staan, zijn telefonisch te bestellen.

Amphoraweg 15
2332ED Leiden
071-3411254
www.watersportschuur.nl
Nieuwersluis
Rederij Vonk
Speciaal voor de cultuur en natuur liefhebber organiseren wij het Ontdek de Vecht arrangement. De schipper is uw gastheer, gids en kapitein. Hij gidst u door het adembenemende gebied en vertelt u alles over de historie, buitenplaatsen, theekoepels, kastelen en waterhuishouding. Deze rondvaarten kunt u individueel boeken. Of u nu alleen, met z'n tweeen of met een kleine groep bent, u koopt een kaartje en stapt op in één van onze prachtige salonboten. Om uw plaatsje op de salonboot zeker te stellen adviseren wij u te reserveren.

Zandpad 1
3631 AD Nieuwersluis
0294-237403
www.rederijvonk.nl
Uithoorn
Aemstel Boating
Aemstel Boating is gevestigd aan de passantenhaven van Uithoorn. De haven ligt aan het Marktplein, direct tegenover diverse winkels en horeca. Met onze luxe ingerichte sloepen vaart u zo naar het groene hart of naar een van de meren, maar ook Amsterdam is makkelijk te bereiken. De sloepen kunnen zonder vaarbewijs gevaren worden, er zijn diverse vaarroutes beschikbaar. Het is een fantastische ervaring om een dag te varen, lekker het water op, of u dit nu met z’n tween doet, met een stel vrienden of als bedrijfsuitje. Gaat uw voorkeur uit naar het varen met een schipper of een totaal arrangement, vraag naar de mogelijkheden. Bovendien kunt u bij slecht weer kosteloos annuleren. Wij varen zelf ook niet graag met slecht weer! Er is al een sloep te huur vanaf € 90,00

Marktplein 2
1421 AC Uithoorn
0297-820885
www.aemstelboating.nl
Kortgene
Waterfront Jachtcharter
Het Veerse Meer is een het ideale vaargebied om met één van onze 8 sloepen te ontdekken. Met zijn lengte van 22 kilometer en breedte van 150 tot 1500 meter is het groot genoeg voor een heerlijke vaartocht voor een halve of hele dag. Het Veerse meer heeft kraakhelder zout zwemwater waar het goed op of in vertoeven is. Breng een bezoek aan het pittoreske Veere of bezoek één van de 12 eilanden voor een lunch of wandeling. Er zijn diverse afmeer mogelijkheden bij de vele eilanden, havens en restaurants voor een korte stop.

Veerdam 5
4484 NV Kortgene
0111-672890
www.jachtcharter.com
Nieuwveen
LeJosloepverhuur
Een dagje varen naar Amsterdam, de Kaag, Leiden, Nieuwkoopse Plassen, Westeinder Plassen of Braassemermeer ect. Het kan allemaal. Het Hollands Plassengebied ligt midden in het Groene Hart en bestaat uit talloze meren, plassen, riviertjes en sloten. Die allemaal onderling verbonden zijn, zodat je oneindige vaarmogelijkheden hebt.

Nieuwveens Jaagpad 11
2441 EH Nieuwveen
06-30379509
www.lejosloepverhuur.nl
De Rijp
W.S.V. Eilandspolder
Midden in het land van Leeghwater ligt de parel van dit gebied, het mooie dorp De Rijp. In het dorp bevindt zich de jachthaven van Watersportvereniging Eilandspolder , een kleine knusse haven van alle gemakken voorzien en de gemoedelijke sfeer karakteriseren de rustieke uitstraling van de haven en het dorp . De bed and breakfast, winkels, restaurants, musea, Busstation en het 17e eeuwse dorp liggen op loopafstand van de haven. Ook kunt u in het dorp fluisterbootjes huren om in de fantastische Elandspolder een vaartocht te maken, werkelijk een aanrader. Het gebied herbergt vele vogelsoorten zoals de zeldzame Roerdomp, ook de zilverreiger laat zich hier geregeld zien. Mocht u meer stadse drukte zoeken zijn de busverbindingen ideaal voor een dagje Amsterdam, Alkmaar of Purmerend. Alle ligplaatsen zijn voorzien van een zijsteiger over de gehele lengte en de haven heeft gratis WIFI. Ook hebben wij een gehandicaptenligplaats, boek deze plaats vooraf bij de havenmeester. Mogelijkheden om winterplaatsen te huren zijn ook aanwezig, vraag hiervoor naar de voorwaarden. Kortom Passantenhaven Eilandspolder is meer dan een aanlegplaats in het land van Leeghwater.

De Meelzak 14
1483AV De Rijp
06-1940 7111
www.wsveilandspolder.nl
Kaag
Botenverhuur Dieper-Zicht
Sloepen huren en zeilboten huren bij Botenverhuur Dieper-Zicht staat al meer dan 16 jaar voor service, kwaliteit en luxe boten. Gast vriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zitten op Kaageiland direct op de Kagerplassen. Er is bij ons gratis parkeer gelegenheid, dus spullen in laden direct bij de boot. Kortom de perfecte locatie om een sloep, zeilboot, kano of motorboot te huren en te varen op de Kagerplassen, Leiden en omgeving. U huurt bij ons nieuwe of bijna nieuwe sloepen van de merken: Waterspoor, Piet Heijn en Seafury. En zeer jonge zeilboten van de bekende merken Valk, Geuzenvalk en BM16m2. Een ideaal begin van een geweldige dag op het water bij de Kagerplassen en omgeving. Ook voor bedrijven en groepen of bedrijfsuitjes hebben wij de ideale locatie.Wij hebben de koffie voor u klaar staan.

Julianalaan 44
2159 LC Kaag
0252 544244
www.botenverhuur-dieperzicht.nl
Muiden
Fort H
Jachthaven Fort H verhuurt sloepen. De sloepen bieden plaats aan maximaal 20 personen. Wij adviseren u tijdig te reserveren gezien de beperktheid van het aantal sloepen. Reserveren kan bij havenmeester Roy Moolhuizen: Tel. 06 13624110, email: info@jachthavenforth.nl

Herengracht 119
1398 AE Muiden
0294-43315
www.jachthavenforth.nl
Woerden
De Scheepsjongens
Een sloep reserveren bij de scheepsjongens staat garant voor een prachtige dagje uit op het water. Voor het gemak hebben wij voor u verschillenden routes in kaart gebracht. Onze sloepen zijn uitgerust met: luxe kussenset, touwen en stootwillen. Onze sloepen hebben een krachtige, maar ook rustige motor.

Singel 64
3442 AM Woerden
06 1451541
www.descheepsjongens.nl
Assendelft
Krijgsman Watersport
Krijgsman Watersport is gespecialiseerd in sloepen & tenders en erkend dealer van bekende merken als CORSIVA, STOUT, PRIMEUR, OUDHUIJZER, TOPCRAFT, ADMIRAL en RIGA. Vanwege het grote assortiment zal een bezoek aan de twee verdiepingen hoge showroom altijd de moeite waard zijn. Krijgsman Watersport streeft er naar trendsettend te zijn en klantvriendelijkheid te bieden van het hoogste niveau. U kunt ons vinden op een unieke locatie in de Zaanstreek op slechts 10 autominuten en een uurtje varen van Amsterdam! Bezorgen doen we door heel Nederland!

Vaartdijk 23
1566 PN Assendelft
075-687572
www.krijgsmanwatersport.nl


Verhuurt u ook boten? Meld u zich dan vrijblijvend aan, dan nemen wij contact met u op.