OvernachtenOvernachten

Vaarroutenetwerk maakt het u gemakkelijk. Er wordt aangegeven waar u kunt overnachten zodat u langere vaartochten kunt uitzetten.

Alle logeeradressen bevinden zich op de knooppunten van ons routestelsel. Hotels, campings, B&B, hostels, het vaarnetwerk heeft voor ieder wat wils. Gaat u wandelen met een grote groep, bijvoorbeeld met uw familie of met vrienden, dan zijn deze gelegenheden bij uitstek geschikt om te verzamelen en om gezamenlijk een diner of lunch te genieten of om er een geheel familie weekend van te maken.

Heeft u zelf een hotel of een andere interessante overnachtingslocatie? Meld u zich dan vrijblijvend aan, dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Alphen aan den Rijn
Logement Oudshoorn


Hooftstraat 164B
2406 GP Alphen aan den Rijn
0172-477394
www.logement-oudshoorn.nl
Leiden
City hotel Nieuw Minerva
Het hotel ligt in het historische stadscentrum van Leiden, aan het water, en heeft een prachtig uitzicht over de oude rijn. Gemakkelijk per sloep bereikbaar. Op loopafstand vindt u alle musea, de universiteit, de Hortus, theaters, bioscopen, winkels en restaurants. Een perfecte uitvalsbasis voor iedereen die Leiden wil bezoeken.

Boommarkt 23
2311 EA Leiden
071-5126358
www.nieuwminerva.nl
Ter Aar
Wijngaard-camping Naescas aan het Aarkanaal
Naescas was tot twintig jaar geleden een kaal stuk weiland midden in het Groene Hart van de Randstad. Er werd in de volksmond naar verwezen als het stuk land “naast (boer) Cats”. De koeien en schapen die er voorheen graasden hebben plaats gemaakt voor een kleinschalig kampeerterrein met 3 trekkershutten en een wijngaard.

Westkanaalweg 123
2461 GW Ter Aar
0172-605158
www.naescas.nl
Kaag
Hotel Orion
Hotel Orion is gelegen op het pittoreske eiland Kaag. Het ligt niet aan het water, maar wel heel dicht er bij. Er zijn 3 jachthavens en 3 restaurants aan het water waar de boot afgemeerd kan worden. Allen binnen 50-500m van het hotel verwijderd. Hotel Orion beschikt over 1, 2, 3 en 4-persoons kamers.

Julianalaan 19
2159 LB Kaag
0252-544442
www.hotelorion.nl
Abcoude
Villa Oldenhoff
Villa Oldenhoff ligt zeer dicht bij Amsterdam met zijn musea, bioscopen en bruisend nachtleven, maar is zeer landelijk gelegen. Voor de villa stroomt de rivier de Holendrecht, deze verbindt ons via de Waver met de Vinkeveense plassen (zomers heerlijk recreëren), en via de Amstel met Amsterdam. Ook hebben we via het water rechtstreeks verbinding met pittoreske dorpjes als Abcoude, Baambrugge en Ouderkerk a/d Amstel.

Voetangelweg 9
1391 HJ Abcoude
06-24684399
www.villaoldenhoff.nl
Haastrecht
Hotel-eetcafé Over de Brug
Heerlijk dineren of overnachten

Veerlaan 1
2851 BV Haastrecht
0182-501210
www.hoteloverdebrug.nl
Graft
Camping Tuinderij Welgelegen
Welgelegen ligt in het prachtige natuurgebied de “Eilandspolder”. Het is van oudsher een klein tuindersbedrijf met kassen en fijne groenteteelt in de volle grond. Nu kunt u ook komen kamperen in de buurt van deze historische kassen. U plukt er de vruchten van, want de oogst is voor een mooie prijs te koop in ons groentewinkeltje. Zoek de mooiste dagverse groenten uit en bereid er ‘s avonds in de buitenlucht een heerlijke maaltijd mee.

Raadhuisstraat 24a
1484 EN Graft
0299-673032
www.campingtuinderijwelgelegen.nl
Grootschermer
Boerderij de Fryhof
Prachtige vergezichten over de Eilandspolder en echte stilte, ondanks het gekwetter van de vele weidevogels. Bij Bed & Breakfast Boerderij De Fryhof ervaart u de prachtige Noord-Hollandse natuur en komt u helemaal tot rust. Onze landelijk gelegen stolpboerderij in Grootschermer beschikt over 6 luxe gastenkamers en een sfeervolle woonkamer, waar u ten volste van de natuur kunt genieten. Voel u thuis bij B&B De Fryhof!

Meerdijk 5
1843 KB Grootschermer

www.fryhof.com


Heeft u ook een horeca bedrijf? Meld u zich dan vrijblijvend aan, dan nemen wij contact met u op.